Menu
Your Cart

Rond eiken tafelblad op maat

Rond eiken tafelblad op maat
Rond eiken tafelblad op maat
Rond eiken tafelblad op maat
Rond eiken tafelblad op maat
Rond eiken tafelblad op maat
499,00€
Excl. BTW: 412,40€
  • Voorraad: 100
  • Model: Ronde eikenhouten eettafel op maat
  • Afmetingen (standaard): 120.00cm x 120.00cm x 4.00cm
  • SKU: Eiken-eettafel-rond-op-maat

Beschikbare opties:

Strak afgewerkte rond eiken tafelblad op maat van de meubelmaker. Iedere ronde eettafel heeft zijn eigen unieke uitstraling en tekening in het hout. Dit eikenhouten tafelblad wordt gemaakt van 40mm dik massief Europees eiken. De randen van de tafel zijn standaard recht afgewerkt, optioneel kan voor een Swiss-edge (ook wel facet) randafwerking worden gekozen. De tafel heeft een moderne strakke uitstraling, gladgeschuurd en noesten gestopt. Als optie kan er ook voor een geborsteld oppervlak worden gekozen. De tafels worden gemaakt van brede eiken balken van 15-22cm breed en 4cm dik uit een lengte. Heeft u vragen over het kopen van een eikenhouten eettafel of specifieke wensen dan kunt u ons bellen of mailen.

Rond eiken tafelblad?

Rond eiken tafelblad op maat.

Rond eikenhouten tafelblad op maat.

Afmetingen:
Dit eiken tafelblad is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
Diameter 90-150cm (15-20cm brede balken)
De dikte van de tafel is 40mm. 4cm dik massief eiken.

Afwerking:
Deze ronde eiken tafelbladen worden standaard onbehandeld, maar olie-klaar, gestopt en gladgeschuurd geleverd. Onbehandeld zal door zonlicht het eiken na enige tijd langzaam vergelen. U kunt ervoor kiezen om de tafel te (laten) behandelen met een olie of lak geschikt voor eiken. De tafel zal langer "als nieuw" blijven ogen en wijn- en vetvlekken zullen minder snel in het hout trekken. U kunt kiezen uit verschillende tinten olie of een matte natuureffect lak.
Er kan ook worden gekozen om het blad door ons te laten borstelen dat geeft een meer robuuste uitstraling, borstelen van het blad zorgt ervoor dat de nerfstructuur van het hout meer zichtbaar en voelbaar wordt.

Afmetingen en gewicht
Diameter 90-150cm rond
Dikte (tafelblad) 40mm massief robuust eikenhout
Afwerking en materiaal
Materiaal tafelblad De ronde eiken tafelbladen worden gemaakt van robuust Europees eiken, dat is een houtsoort in duurzaamheidsklasse II. De breedte van de balken is 15-22cm. De structuur van dit hout is levendig met veel tekening en noesten. Noesten en scheuren worden standaard door ons gestopt met vloeibaar eiken. Optioneel kan er worden gekozen om het blad door ons te laten borstelen dat geeft een meer robuuste uitstraling aan het blad. Borstelen zorgt ervoor dat de nerf van het hout meer zichtbaar en voelbaar wordt.
Afwerking De ronde eiken tafelbladen worden standaard onbehandeld geleverd, door zonlicht zal het eiken na enige tijd langzaam vergelen. U kunt ervoor kiezen om de tafel te (laten) behandelen met een olie of lak geschikt voor eiken. De tafel zal langer "als nieuw" blijven ogen en wijn- en vetvlekken zullen minder snel in het hout trekken. U kunt kiezen uit verschillende tinten olie of een matte natuureffect lak. Noesten en scheuren worden standaard door ons gestopt met vloeibaar eiken. Optioneel kan er worden gekozen om het blad door ons te laten borstelen dat geeft een meer robuuste uitstraling aan het blad.
Bezorging en levertijd
Levering Afhankelijk van de door u gekozen opties is de levertijd 2-6 weken, tijdens vakanties of grote drukte kan deze langer zijn. In overleg is (soms tegen meerprijs) een snellere levertijd mogelijk. Prijzen zijn inclusief verzenden in Nederland begane grond.

Geef beoordeling

Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren