Menu
Your Cart

Hardhout tuintafel

Hardhout tuintafel
Hardhout tuintafel
Altijd al een tuintafel van hardhout gewild? Dan ben je bij Meubelmakerij StijlZo geheel op de juiste plek! Wij zijn een meubelmakerij met ruim 15 jaar ervaring in het maken van maatwerk meubels, zoals hardhouten tuintafels. Het laten produceren en ontwerpen van een tafel is natuurlijk niet zomaar iets. Hier komt een heleboel bij kijken, gelukkig weten wij precies waar we mee bezig zijn. En daarom leveren wij je het beste eindresultaat. Geen klus is ons te gek. Zo gaan we te werk aan de hand van de juiste kennis en de juiste materialen om jouw droomtafel werkelijkheid te maken. Dit doen we samen met onze zelfopgeleide vakmensen en wij gaan dan ook graag voor je aan de slag!

Een nieuwe tuintafel? Wij gaan voor je aan de slag!
Heb je een net een nieuwe tuin laten aanleggen en kun je wel een mooie tuintafel gebruiken? Of is je oude tuintafel aan vervanging toe? Dan kan het zo zijn dat je nadenkt over het aanschaffen van een nieuwe tafel. Bij Meubelmakerij StijlZo helpen wij je hier graag in verder. Wij bieden niet alleen een ruim assortiment, maar ook nog eens maatwerk meubels. Voor de juiste tuintafels ben je bij ons aan het juiste adres! Eén van onze topproducten is dan ook een hardhouten tuintafel. Meubelmakerij StijlZo levert je niet alleen hardhouten tuintafels maar ook bijpassende tuinbanken, gemaakt van duurzame houtsoorten. Denk hierbij aan houtsoorten als: Iroko en Padoek. Wat je wens ook mag zijn, wij maken elke tuintafel speciaal voor je op maat. Al onze tuintafels zijn gemaakt van kwaliteitshout, dit houdt in dat het kernhout nog goed is na meer dan 25 jaar in contact met de grond. Wil je binnenkort dus genieten van je eigen stijlvolle hardhouten tuintafel? Dan is Meubelmakerij StijlZo hét bedrijf voor jou!

Wat kun je van ons verwachten?
✓ Het leveren van maatwerk;
✓ Het leveren van snelle levertijden en korte directe lijnen;
✓ Het leveren van echt vakmanschap;
✓ Het leveren van kennis en deskundigheid van onze producten;
✓ Het leveren van eigen producties.

Neem een kijkje op de pagina's van onze producten

Een tuintafel van hardhout kopen? Neem contact op!
Heb je nog een vraag of wil je extra advies voor de juiste keuze? Wil je een nieuwe tafel kopen, maar weet je nog niet welke? Neem dan contact met ons op! Voor meer informatie kunt u ons bereiken via ons contactformulier. Contact informatie

Er zijn geen producten in deze categorie.