Menu
Your Cart

Maatwerk meubels eikenhouten tafel

Maatwerk meubels eikenhouten tafel

Maatwerk meubels eikenhouten tafel

Op zoek naar maatwerk meubels, waaronder een eikenhouten tafel? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Meubelmakerij StijlZo heeft ruim 15 jaar werkervaring in het maken van maatwerk meubels, waaronder eikenhouten tafels, maar ook kasten. Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot een bedrijf met een zeer uitgebreid assortiment. Wij bieden onze producten, via onze webshop 1000MEUBELS.NL aan allerlei soorten consumenten. Door het gebruik van onze eigen meubelfabriek staan wij ook wel bekend als een flexibel bedrijf in het aanbieden van maatwerk. Niet alleen staan wij bekend om onze jarenlange ervaring en flexibiliteit, maar ook om:
✓ Het zelf produceren van maatwerk;
✓ Een korte levertijd;
✓ Het leveren van producten door het gehele land.

De beste maatwerk meubels bij jou in de buurt!
Ben je op zoek naar een mooi en stijlvolmeubel? Meubelmakerij StijlZo maakt al jouw stijlvolle kwaliteitsmeubels op maat! Maar hoe gaat Meubelmakerij StijlZo te werk? Allereerst ontwerpen en produceren wij al je meubels geheel naar wens. Dit doen wij voor zowel binnen als buiten. Heb je meer behoefte aan meerdere meubels van dezelfde kwaliteit dan enkele stukken? Dat kan! Wij maken onder andere eikenhouten tafels op maat, maar ook eiken ronde, ovale en vierkante eettafels. Naast dat wij eikenhouten eettafels maken voor bij jou in huis, kun je ook bij ons terecht voor al je hardhouten tuintafels. Kortom, het maakt niet uit wat voor houten tafel je nodig hebt, bij Meubelmakerij StijlZo staan wij voor je klaar! Samen met alle denkbare materialen, zoals massief eikenhout, hardhout, fineer en plaatmaterialen gaan wij voor je aan de slag!

Waarom kiezen voor Meubelmakerij StijlZo?
Net op jezelf gaan wonen en helemaal toe aan je eigen stijlvolle meubels? Hiervoor ben je bij Meubelmakerij StijlZo aan het juiste adres. Wij leveren echt vakmanschap aan de hand van ons zelfopgeleide vakmannen, zo kun je bij ons terecht voor al je maatwerk. Daarnaast vinden wij het zeer belangrijk om goede kwaliteit te leveren, wij werken dan ook met een uitgebreide kennis en deskundigheid van onze producten. Wij vinden het ook zeer belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn! Om deze reden werken wij met snelle levertijden, een goede communicatie en directe lijnen. Ons team steekt graag de handen uit de mouwen en gaat zo snel mogelijk voor je aan de slag!

Meer weten? Neem even contact met ons op!
Toe aan maatwerk meubels, zoals eikenhouten tafels? Bij Meubelmakerij StijlZo ben je aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor al je vragen!
Dat kan via ons contactformulier. Contact informatie

Bekijk onze maatwerk eiken tafels via de link hieronder

Er zijn geen producten in deze categorie.