Menu
Your Cart

Tuinbankjes

Tuinbankjes

Klasse I kwaliteit hardhouten tuinbankjes

1000MEUBELS.NL levert hardhouten tuinbanken met of zonder rugleuning , gemaakt van duurzame houtsoorten zoals iroko, padoek en teak. Rechtstreeks van de meubelmaker.
Als onderstel kan gekozen worden uit verschillende stalen modellen, bijvoorbeeld A of X poten of houten poten.
De tuinbanken worden direct vanaf de meubelmaker geleverd en hebben daardoor een korte levertijd van slechts 3-6 weken.
We maken elke tuinbank speciaal voor u op maat. De hardhout tuinbanken aangeboden op 1000meubels worden gemaakt van iroko, behandeld met bijvoorbeeld olie is de duurzaamheidsklasse I (duurzaamheidsklasse 1 betekent dat het kernhout nog goed is na meer dan 25 jaar in contact met de grond.) Onbehandeld is de duurzaamheidsklasse I-II (15-25 jaar), De breedte van de balken is +- 17cm. Er wordt geschroefd en gelijmd met materialen geschikt voor buiten.

Afmetingen van de hardhout tuinbanken
Bankjes zijn altijd 2 planken breed, de lengte is vrij te kiezen tot maximaal 400cm. We maken modellen met rugleuning, en zonder rugleuning. Daarnast kunt u kiezen uit onze eigen geproduceerde houten poten, of metalen X of A poten.

Bent u op zoek naar een grote, lange of hardhouten tuinbank langer dan 3 meter of voor 10 of meer personen? Neem dan contact met ons op.
Onze meubelmakerij StijlZo kan hardhouten tuinbanken tot een lengte van 5 meter produceren!
Iroko hardhouten tuinbank met rugleuning op maat Iroko hardhouten tuinbank met rugleuning op maat
Nieuw Meest verkocht
Merk: StijlZo
Hardhouten tuinbank van iroko met rugleuning Mooie strak afgewerkte hardhouten tuinbank met rugleuning van de meubelmaker. Iedere tuinbank heeft zijn eigen unieke uitstraling en tekening (zie afbeeldingen) in het hout. Verschillende afwerkingen/kleuringen en afmetingen zijn mogelijk. Massief hardho..
720,00€
Excl. BTW:595,04€
Iroko hardhouten tuinbank met stalen onderstel Iroko hardhouten tuinbank met stalen onderstel
Nieuw Meest verkocht
Merk: StijlZo
Hardhouten tuinbank met gepoedercoat stalen onderstel Mooie strak afgewerkte rechthoekige massief houten tuinbank gemaakt van 40mm dik iroko balken. Rechtstreeks van de meubelmaker. Iedere tuinbank heeft zijn eigen unieke uitstraling en tekening (zie afbeeldingen) in het hout. Verschillende afwerki..
520,00€
Excl. BTW:429,75€
Iroko hardhouten tuinbank op maat Iroko hardhouten tuinbank op maat
Nieuw
Merk: StijlZo
Iroko hardhouten tuinbank op maat Mooie strak afgewerkte massief houten tuinbank van de meubelmaker. Verschillende afwerkingen/kleuringen en afmetingen zijn mogelijk. Massief houten zitting en poten van 40mm dik iroko. De poten worden soms los geleverd i.v.m. vervoer. Iroko heeft een glad goed te r..
520,00€
Excl. BTW:429,75€
Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3