Menu
Your Cart

Buiten

Buiten

Klasse I kwaliteit hardhouten tuinmeubels op maat

Buiten kwaliteit hardhouten tuinmeubels 1000MEUBELS.NL levert hoge kwaliteit hardhouten tuintafels en bijpassende tuinbanken gemaakt van duurzame houtsoorten zoals iroko, padoek en teak. Onze meubels komen rechtstreeks van de meubelmaker en daarom is bijna alles mogelijk, vraag naar de opties als u specifieke wensen heeft. Deze houtsoorten met hoge duurzaamheidsklasse (klasse 1-2) zijn geschikt voor het maken van buitenmeubels en hebben een lange levensduur. De levensduur van deze duurzame houtsoorten is 5 tot 10x lager dan bijvoorbeeld steigerhout (klasse 3-4).

Afwerking van de houten tuinmeubels
Onze tuinmeubels zijn gemaakt van houtsoorten die niet behandeld hoeven te worden voor buiten.
Dit hout kan zowel behandeld als onbehandeld worden toegepast, onbehandeld vergrijst het snel en egaal.
Iroko heeft een duurzaamheidsklasse (schimmelresistentie) van 1-2,
de hoogst haalbare klasse net als azobè, robinia en padoek de hardheid is vergelijkbaar met die van eiken.
Iroko heeft een duurzaamheidsklasse (schimmelresistentie) van 1-2 en is veel harder dan fraké noir.

Links hout als het net uit productie komt, rechts na een aantal dagen in de zon en regen.

Uw tuintafel afwerken met olie?
Hoewel dit voor de levensduur niet nodig is kan iroko wel behandeld worden met een (kleur)olie om
een andere uitstraling/kleurtint aan de tafel voor buiten te geven.
Een behandeling met olie zorgt er ook voor dat er minder snel (vet)vlekken in het hout trekken.
behandeld met olie is de duurzaamheidsklasse van iroko I (duurzaamheidsklasse 1 betekent dat het kernhout nog goed is na meer dan 25 jaar in contact met de grond.) Onbehandeld is de duurzaamheidsklasse I-II (15-25 jaar).

hardhout tuintafel kleuren olie
Kleurolie van links naar rechts: royal, silver grey, taupe, teak en pure. Tussenstukjes onbehandeld iroko.

Deens ovaal hardhouten tuintafel op maat van iroko Deens ovaal hardhouten tuintafel op maat van iroko
Nieuw
Merk: StijlZo
Maatwerk massief hardhouten tuintafel rechtstreeks van de meubelmaker.  Optioneel geolied in kleur, met gashaard en/of parasolgat. Iedere tuintafel heeft zijn eigen uitstraling en tekening in het hout. Onbehandeld zal de tuintafel onder invloed van zon en regen vergrijzen. Dit Afrikaans ha..
1.200,00€
Excl. BTW:991,74€
Hardhouten tuintafel op maat van iroko Hardhouten tuintafel op maat van iroko
Nieuw Meest verkocht
Merk: StijlZo
Maatwerk massief hardhouten tuintafel rechtstreeks van de meubelmaker.  Optioneel geolied in kleur, met gashaard en/of parasolgat. Iedere tuintafel heeft zijn eigen uitstraling en tekening in het hout. Onbehandeld zal de tuintafel onder invloed van zon en regen vergrijzen. Dit Afrikaans ha..
1.172,00€
Excl. BTW:968,60€
Iroko hardhouten tuinbank met rugleuning op maat Iroko hardhouten tuinbank met rugleuning op maat
Nieuw Meest verkocht
Merk: StijlZo
Hardhouten tuinbank van iroko met rugleuning Mooie strak afgewerkte hardhouten tuinbank met rugleuning van de meubelmaker. Iedere tuinbank heeft zijn eigen unieke uitstraling en tekening (zie afbeeldingen) in het hout. Verschillende afwerkingen/kleuringen en afmetingen zijn mogelijk. Massief hardho..
720,00€
Excl. BTW:595,04€
Iroko hardhouten tuinbank met stalen onderstel Iroko hardhouten tuinbank met stalen onderstel
Nieuw Meest verkocht
Merk: StijlZo
Hardhouten tuinbank met gepoedercoat stalen onderstel Mooie strak afgewerkte rechthoekige massief houten tuinbank gemaakt van 40mm dik iroko balken. Rechtstreeks van de meubelmaker. Iedere tuinbank heeft zijn eigen unieke uitstraling en tekening (zie afbeeldingen) in het hout. Verschillende afwerki..
520,00€
Excl. BTW:429,75€
Iroko hardhouten tuinbank op maat Iroko hardhouten tuinbank op maat
Nieuw
Merk: StijlZo
Iroko hardhouten tuinbank op maat Mooie strak afgewerkte massief houten tuinbank van de meubelmaker. Verschillende afwerkingen/kleuringen en afmetingen zijn mogelijk. Massief houten zitting en poten van 40mm dik iroko. De poten worden soms los geleverd i.v.m. vervoer. Iroko heeft een glad goed te r..
520,00€
Excl. BTW:429,75€
Merk: StijlZo
Mooie strak afgewerkte rechthoekige (180x87cm) massief hardhouten tuintafel met bijpassende bankjes van de meubelmaker. Iedere tuintafel heeft zijn eigen unieke uitstraling en tekening in het hout. Onbehandeld zal de tuintafel onder invloed van zon en regen vergrijzen. Dit Afrikaans hardhout tafelbl..
1.599,00€
Excl. BTW:1.321,49€
Iroko hardhouten tuintafel (240x105cm) geschikt voor 6 stoelen Iroko hardhouten tuintafel (240x105cm) geschikt voor 6 stoelen
Meest verkocht
Merk: StijlZo
Mooie strak afgewerkte rechthoekige (240x105cm) massief hardhouten tuintafel van de meubelmaker. Iedere tuintafel heeft zijn eigen unieke uitstraling en tekening in het hout. Onbehandeld zal de tuintafel onder invloed van zon en regen vergrijzen. Dit Afrikaans hardhouten tafelblad van 40mm dik iroko..
1.171,00€
Excl. BTW:967,77€
Ronde hardhouten tuintafel op maat van iroko met stalen onderstel Ronde hardhouten tuintafel op maat van iroko met stalen onderstel
Nieuw Meest verkocht
Merk: StijlZo
Ronde hardhouten tuintafel 100-150cm op maat gemaakt van iroko met zwart of wit gepoedercoat stalen onderstel. Mooi strak afgewerkt rond massief hardhouten tuintafel van de meubelmaker. Deze tuintafel gemaakt van duurzaam hardhout heeft zijn eigen unieke uitstraling en tekening (zie afbeeldinge..
1.099,00€
Excl. BTW:908,26€
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 8