Menu
Your Cart

Hardhouten tuintafels

Hardhouten tuintafels

Klasse I kwaliteit hardhouten tuintafels

1000MEUBELS.NL levert hardhouten tuintafels en bijpassende tuinbanken, gemaakt van duurzame houtsoorten zoals iroko, padoek en teak. Rechtstreeks van de meubelmaker.
Als onderstel kan gekozen worden uit verschillende stalen modellen, bijvoorbeeld A of X tafelpoten.
De tuintafels worden direct vanaf de meubelmaker geleverd en hebben daardoor een korte levertijd van slechts 3-6 weken.
We maken elke tuintafel speciaal voor u op maat. Naast deze tuintafels verkopen wij ook bijpassende bankjes en Hartman tuinstoelen of optioneel een ingebouwde gashaard. De hardhout tafels aangeboden op 1000meubels worden gemaakt van iroko, behandeld met bijvoorbeeld olie is de duurzaamheidsklasse I (duurzaamheidsklasse 1 betekent dat het kernhout nog goed is na meer dan 25 jaar in contact met de grond.) Onbehandeld is de duurzaamheidsklasse I-II (15-25 jaar), De breedte van de balken is +- 17cm. Er wordt geschroefd en gelijmd met materialen geschikt voor buiten.

Afmetingen van de hardhout tuintafels en tuinbanken
De houten tuintafels worden gemaakt van +-17cm brede, 40mm dikke hardhouten balken met een naadje van ongeveer 5mm,
de breedte van de tafels is daarom te kiezen in stappen van ongeveer 17cm.
De lengte van de tuintafels is vrij te kiezen tussen 160 en 500cm.
Bankjes zijn altijd 2 planken breed, de lengte is ook vrij te kiezen tot maximaal 400cm.

Bent u op zoek naar een grote, lange of brede hardhouten tuintafel langer dan 3 meter of voor 10 of meer personen? Neem dan contact met ons op.
Onze meubelmakerij StijlZo kan hardhouten tuintafels tot een lengte van 5 meter produceren!

Een ingebouwde gashaard in uw tuintafel?
hardhout tuintafel met gashaard
Maak van uw tuintafel een vuurtafel en zorg voor een gegarandeerde warme zomer.
Kies bij de opties voor het toevoegen van een gashaard en u zit er warm bij.
De afmetingen van de gashaard zijn 95x22cm, wij zorgen ervoor dat die perfect in uw tafel past.
Er word bij de gashaard standaard een glazen windscherm meegeleverd. Zie afbeelding.

Deens ovaal hardhouten tuintafel op maat van iroko Deens ovaal hardhouten tuintafel op maat van iroko
Nieuw
Merk: StijlZo
Maatwerk massief hardhouten tuintafel rechtstreeks van de meubelmaker.  Optioneel geolied in kleur, met gashaard en/of parasolgat. Iedere tuintafel heeft zijn eigen uitstraling en tekening in het hout. Onbehandeld zal de tuintafel onder invloed van zon en regen vergrijzen. Dit Afrikaans ha..
1.200,00€
Excl. BTW:991,74€
Hardhouten tuintafel op maat van iroko Hardhouten tuintafel op maat van iroko
Nieuw Meest verkocht
Merk: StijlZo
Maatwerk massief hardhouten tuintafel rechtstreeks van de meubelmaker.  Optioneel geolied in kleur, met gashaard en/of parasolgat. Iedere tuintafel heeft zijn eigen uitstraling en tekening in het hout. Onbehandeld zal de tuintafel onder invloed van zon en regen vergrijzen. Dit Afrikaans ha..
1.172,00€
Excl. BTW:968,60€
Merk: StijlZo
Mooie strak afgewerkte rechthoekige (180x87cm) massief hardhouten tuintafel met bijpassende bankjes van de meubelmaker. Iedere tuintafel heeft zijn eigen unieke uitstraling en tekening in het hout. Onbehandeld zal de tuintafel onder invloed van zon en regen vergrijzen. Dit Afrikaans hardhout tafelbl..
1.599,00€
Excl. BTW:1.321,49€
Iroko hardhouten tuintafel (240x105cm) geschikt voor 6 stoelen Iroko hardhouten tuintafel (240x105cm) geschikt voor 6 stoelen
Meest verkocht
Merk: StijlZo
Mooie strak afgewerkte rechthoekige (240x105cm) massief hardhouten tuintafel van de meubelmaker. Iedere tuintafel heeft zijn eigen unieke uitstraling en tekening in het hout. Onbehandeld zal de tuintafel onder invloed van zon en regen vergrijzen. Dit Afrikaans hardhouten tafelblad van 40mm dik iroko..
1.171,00€
Excl. BTW:967,77€
Ronde hardhouten tuintafel op maat van iroko met stalen onderstel Ronde hardhouten tuintafel op maat van iroko met stalen onderstel
Nieuw Meest verkocht
Merk: StijlZo
Ronde hardhouten tuintafel 100-150cm op maat gemaakt van iroko met zwart of wit gepoedercoat stalen onderstel. Mooi strak afgewerkt rond massief hardhouten tuintafel van de meubelmaker. Deze tuintafel gemaakt van duurzaam hardhout heeft zijn eigen unieke uitstraling en tekening (zie afbeeldinge..
1.099,00€
Excl. BTW:908,26€
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5